Lateien vervaardigen in bestaand metselwerk

Wij lossen uw problemen op!

Tijdens uw werkzaamheden rondom het verwijderen van oude kozijnen en het plaatsen van nieuwe, kan het voorkomen dat het bestaande metselwerk onvoldoende ondersteuning heeft. Mogelijk is het tijdens de bouw geen latei in het metselwerk aangebracht of is deze te licht uitgevoerd.

 

Herkenbare problemen?

Na het verwijderen van de oude (vaak bouten) kozijnen kan het metselwerk boven de gevelopening inzakken en/of scheuren met alle gevolgen van dien. Het achteraf plaatsen van een (stralen) ondersteuning is arbeidsintensief en gaat vaak gepaard met het verloren gaan avn bestaand metselwerk. Terugplaatsen van nieuwe metselwerk gaat vervolgens vaak gepaard met kleurverschillen.

Ons resultaat laat uw resultaat uitblinken!

Uiteindelijk heeft u als leverancier met het plaatsen van kwaliteitskozijnen door het afwijkende metselwerk niet het meest optimale resultaat in de uitstraling bereikt. Datgene waar mensen wel snel een oordeel over geven.

 

Onze aanpak?

Wij kunnen op eenvoudige wijze voorafgaande aan uw werkzaamheden de zorg verlenen waarmee het inzakken of schuren van het metselwerk wordt voorkomen. En dit geheel en al zonder verlies van origineel materiaal!

 

Door het inbrengen van één of meerdere RVS lintvoeg wapeningen kunnen wij eht metselwerk op eenvoudige maar zeer doeltreffende wijze versterken. Het metselwerk zal samen met de RVS wapening een zelfdragende functie krijgen. Bestaande rollagen kunnen aan het bovenliggende metselwerk worden vastgezet.

 

Op deze wijze kunt u als leverancier van kwaliteitskozijnen de plaatsing ervan op efficiënte wijze uitvoeren zonder het risico van inzakkend of doorscheurend metselwerk en bereikt u het optimale resultaat, ook voor het zicht van uw klant.

 

Optimale samenwerking

Uiteraard zullen wij eerst vrijblijvend het object bezoeken om vast te stellen of het aanbrengen van de door ons geboden oplossing daadwerkelijk een toegevoegde waarde brengt, alvorens we u een aanbieding doen.

Referenties

Volledige restauratie van de kerk in Roodhuis.

 

 

Meer referenties

Hier vindt u meer restauratie projecten, waar wij trots op zijn!

 

 

Postadres

De Marne 34
8701PT Bolsward

T 0515 57 78 12
F 0515 58 03 90
info@deboergevelrestauratie.nl

Bezoekadres & afgifte goederen

De Marne 34i
8701PT Bolsward